BEMÆRK: www.toejstory.dk er en secondhand webshop. Derfor er det ikke nye varer du køber. Varerne vil have brugstegn og spor efter andres brug. Tøjstory forsøger efter bedste evne at fremstille varens faktiske tilstand. Dette vil ske via billeder og tekst til hvert produkt. Vær bevidst om, at varen du køber vil ikke fremstå 100% som en ny vare. Tøjstory tager ved prissætningen højde for varens stand, alder og overall beskaffenhed.

 

Returret ved køb på www.toejstory.dk (fortrydelsesret)

Du har 14 dages returret, på alle køb foretaget i vores webshop, fra den dag, du har modtaget din vare. Udløber fristen på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
I tilfælde af at du har købt flere forskellige varer, sender du bare den vare, du ønsker at returnere.

Du må, efter modtagelsen, alene håndtere varer(ne) på en måde, så du kan returnere varen(e) i samme stand som du modtog den/dem. Varen er påsat en sikkerhedsanordning, denne må ikke være brudt.

Hvis varen(e) returneres for sent, vil du ikke kunne gøre krav på at modtage pengene eller din vare(r) retur. Sagen vil blive håndteret individuelt. 

 

Sådan sender du din vare retur:

Udfyld den medfølgende returseddel og vedlæg den i din returforsendelse. Pakken sender du til vores webshop på adressen: 

Tøjstory
Korsgade 8, 2. sal
9000 Aalborg

Tlf: 31367313
Mail: Tojstory@outlook.dk


Vi bruger som regel selv DAO.

Ved retur eller bytte, betaler køber selv for fragten.

BEMÆRK: Du kan ikke fortryde, bytte eller returnere varer, som er taget i brug. Der er påsæt en sikkerhedsanordning der gør at produktet kan prøves. Er sikkerhedsanordningen brudt eller varen på anden måde beskadiget, frafalder retten til bytte eller retur. Hos Tøjstory har vi billeder af alle vores vares stand ved afsendelse. Hvis Tøjstory ikke godkender varens stand, har  du mulighed for at få varen tilbage, dog skal køber selv betale fragten.

På enkelte varer er der ikke fortrydelsesret, dette vil oftest være på high-end items, eller produkter der ikke forsvarligt kan sendes via fragtfirmaer. Dette vil fremgå ved varen på webshoppen ved det enkelte produkt.


Returnering på eget ansvar

Ved returnering til vores webshop skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.

Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track&trace-nummer.

Vi anbefaler, at du sender din vare som pakkepost, da brevforsendelser ikke kan spores.

Tøjstory refunderer ikke fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har betalt ved købet.

Beløbet vil blive tilbagebetalt via de bankoplysninger du opgiver på retursedlen, som du finder sammen med dit produkt, når du modtager det.

Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 10 bankdage før pengene står på din konto.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug. 
  • Varen betegnes som brugt, end da varen blev sendt fra Tøjstory.
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for, at du kunne fastslå dens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
  • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype etc.
  • Varen returneres for sent. Her vil du ikke kunne gøre krav på at modtage pengene eller din vare(r) retur. Sagen vil blive håndteret individuelt.