OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål til Tøjstory, så er du altid velkommen til at kontakte os. Herunder finder du svar på det oftest stillede spørgsmål. Skulle du ikke finde svar, så kan du ringe på tlf. 313 67 313. Eller send og en mail på tojstory@outlook.dk.

Hvad er TØJSTORY?

Tøjstory er et univers af secondhand. Alt hvad du finder i vores webshop, er varer vi har købt fra private. Vi formidler SLOW FASHION på den cool måde. Hos Tøjstory mener vi, at vi skal udnytte alle vores ressourcer, dette gælder også vores tøj. Derfor er Tøjstory ude på en mission, og du er velkommen ombord.

  Kan jeg bytte mit købte produkt?

  Ja, du har bytte og returret på dit køb. Dog skal du være opmærksom på, at der på enkelte produkter ikke er bytte eller returret. Dette vil fremgå ved produktet i webshoppen. Dette er typisk på vores high-end items. Da det er for risikabelt for os, at sende dem frem og tilbage.

  Produktet skal returneres i samme stand som det blev modtaget. Hver vare vil være påhæftet en lille sikkerhedsanordning, som ikke må være brudt ved returnering.

   Kan jeg få mine penge tilbage?

   Du kan sagtens få dine penge tilbage. Når vi modtager varen retur, gennemgår vi varen for at sikre os den er i samme stand, som da vi sendte den. Når varen er godkendt, kan der gå 10 bankdage før pengene står på din konto.

   Hvordan sender jeg varen retur til jer?

   I den pakke du modtager, finder du en guide til hvordan du sender varen retur. Samt en oversigt over hvilke oplysninger vi skal bruge fra dig.

    Hvem betaler forsendelse?

    Vi har fri fragt over 499 kr. Ellers bliver fragten beregnet pr. køb. Fragten vil fremgå ved bestilling.

    Ved returforsendelse af et købt produkt, betaler køber selv fragten.

     Hvor køber Tøjstory deres tøj?

     Hos Tøjstory køber vi vores tøj fra private. Det betyder at har du noget vi skal se på, så er du velkommen til at sende os billeder via instagram, facebook, tojstory@outlook.dk eller via tlf: 313 67 313. Og så vil vi tage et kig på dine ting, og give dig et tilbud.

      Hvor åbnes pop-up butikkerne?

      Vores pop-up butikker vil blive annonceret på vores sociale medier og via vores hjemmeside her. Du er altid velkommen til at give os et hint, hvis du synes vi skal komme til din by.

       Hvad gør jeg, hvis jeg har et spørgsmål til en vare?

       Du er altid velkommen til at kontakte os via vores sociale medier @tojstory, eller ring 313 67 313.

       Hvad gør jeg, hvis min vare er beskadiget ved modtagelse?

       Så skynder du dig, at tage et billede af varen og sende det til Tøjstory. Så hjælper vi hinanden med en løsning.

        Hvor kan jeg følge Tøjstory?

        Du kan følge Tøjstory på instagram og facebook. @tojstory! Her fortæller vi om nye produkter, konkurrencer og hvor den næste pop-up butik dukker op samt meget mere.